Par massage stockholm em stockholm

Par massage stockholm em stockholm På Clarion Hotel Stockholm kan du koppla av på ett modernt dagspa som även har yoga. Här är det äkta spa-vara som gäller, med allt från infinitypool och Unna dig lite av varje och boka in ett halvdagspaket med wellness. Vi erbjuder massage utförd av erfarna terapeuter i Stockholm. Vi finns på Södermalm, i city och i Vasastan. Boka enkelt här online idag och välj ut den massage. Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax I spaentrén ingår tillgång till in- och utomhuspool, bastu, frukt och te, gym, yoga lån av. En duo-behandling ger dig möjlighet att dela en avkopplande spa-upplevelse med någon du tycker om. Ni blir omhändertagna växelvis av en terapeut och kan.

Stockholms bästa spa – Thatsup

Elements Spas duobehandlingar för 2 personer. Varsin behandling i samma behandlingrum. Finns för massage, ansiktsbehandling och bodywrap. En duo-behandling ger dig möjlighet att dela en avkopplande spa-upplevelse med någon du tycker om.

Ni blir omhändertagna växelvis av en terapeut och kan. På Clarion Hotel Stockholm kan du koppla av på ett modernt dagspa som även har yoga. Här är det äkta spa-vara som gäller, med allt från infinitypool och Unna dig lite av varje och boka in ett halvdagspaket med wellness.

Massage i Stockholm

Par massage stockholm em stockholm Logga in med Facebook. Spa mitt i Stockholm. Sparadiset Tropiskt spa med exotiska behandlingar. Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Marina Tower - en upplevelse för både kropp och själ. De är belägna på Södermalmi city och en vid St Eriksplan.

Vi erbjuder massage utförd av erfarna terapeuter i Stockholm. Vi finns på Södermalm, i city och i Vasastan. Boka enkelt här online idag och välj ut den massage. Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax I spaentrén ingår tillgång till in- och utomhuspool, bastu, frukt och te, gym, yoga lån av.

Spa- och wellnesscenter i Stockholm: Se omdömen och bilder för spa- och wellnesscenter i Stockholm, Sverige på TripAdvisor.

Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, checka in på Clarion Hotel Signs spaanläggning Selma City Spa för en. After the treatment you can relax in our Jacuzzi with a glass sparkling wine or a Besök oss gärna på Riddargatan 3b som ligger i centrala Stockholm. Vi erbjuder massage utförd av erfarna terapeuter i Stockholm. Vi finns på Södermalm, i city och i Vasastan.

Boka enkelt här online idag och välj ut den massage.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail